Nopeasti aukeavat

Nopeasti aukeavat

Nopeasti aukeavien patruunoiden sarja tarjoaa maksimaalista pysäytysvoimaa pienriistalle. Nopeasti aukeavat Gamehead -patruunat sopivat erityisen hyvin haittaeläinten metsästykseen ja trofeemetsästykseen. Suora lentorata ja korkea lähtönopeus yhdistettynä nopean aukeamisen aiheuttamaan pysäytysvoimaan varmistaa, että onnistuneen riistalaukauksen jälkeen saaliseläintä ei tarvitse etsiä kaukaa.

Sako Rapid Expansion -sarjan patruunoiden luodit ovat nopeasti avautuvia puolivaippaluoteja, jotka ovat ihanteellisia pienen ja keskikokoisen riistan sekä tuhoeläinten ja pienpetojen metsästykseen tilanteissa, jotka vaativat luodilta erittäin nopeaa laajenemista. Gamehead-patruunoiden edut korostuvat pienriistaa metsästettäessä, jolloin luodin tulee laajentua pienemmästä vasteesta (kuten keuhko-osuma kauriissa). Gamehead Varmint RX on räjähdysmäisesti avautuva ja sirpaloituva luoti, joka on kehitetty erityisesti pienpetojen pyyntiin. Sirpaloitumisen ansiosta terminaalinen pysäytysvoima on suuri pienilläkin kohteilla ja tarkkaan suunniteltu sirpaloituminen minimoi luodin kimpoamisvaaran.

Gamehead Varmint

Gamehead Varmint

Nopea ja varma pirstoutuminen iskun yhteydessä

Gamehead Pro

Gamehead Pro

Erinomainen iskuteho pitkillä etäisyyksillä

Gamehead Varmint RX

Gamehead Varmint RX

Pirstoutuva luoti isompia tuhoeläimiä varten

Gamehead

Gamehead

Perinteinen lyijykärkinen Spitzer-luoti on suunniteltu tarkkoihin osumiin pientä ja keskikokoista riistaa metsästettäessä.

Täydellinen patruuna pienpedoille ja pienriistalle

Luodin rakenne on suunniteltu siten, että se purkaa kaiken energiansa osumahetkellä

Blogi ja uutiset

Patruunan ja luodin valinnan merkitys

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt