Sako 100 Explorer Wood

Sako 100 Explorer Wood

Sako 100 on satavuotisen Sako-kiväärikehityksen huipentuma - parhainta, mitä Sakolla on tarjota. Todellinen premium-metsästyskivääri, jonka ominaisuudet täyttävät intohimoisten metsästäjien ja ulkoilmaihmisten tarpeet. Vaihdettava kaliiperi, vankka kokometallirakenne ja laadukas säädettävä liipaisinmekanismi edistyksellisillä turvatoiminnoilla tekevät kivääristä sopivan eri riistalajeille, vuodenajoille ja metsästystilanteisiin lähellä ja kaukana. Tiivistettynä, Sako 100 on täydellinen kivääri eränkävijöille.

SUOSITUSHINTA 5,200 €

Saatavissa olevat kaliiperit

243 Win

30-06 Sprg

6,5 Creedmoor

300 Win Mag

308 Win

375 H&H Mag

Piipun pituus

510 - 620 mm

Laukaisinkoneisto

Single Stage Trigger

Tukin väri

Ruskea

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:8 - 1:12

Laukaisuvastus

750 - 1750 g

Vaimennin kierre

15x1

Paino

3,4 - 4,5 kg

Lipas

4

Aseen materiaali

Cerakote Blackout

Takuu

2+2 vuotta

Aseen kokonaispituus

1052 - 1170 mm

Tähtäimen kiinnitys

Sako 100

Tukin materiaali

Pähkinäpuu

Vaihtokaliiperinen kivääri matkustavalle metsästäjälle

Sako 100 on valmiina tositoimiin heti kun otat sen pakkauksesta. Paljon matkustava metsästäjä saa siitä luotettavan kumppanin, jonka tarkkuus on omaa luokkaansa. Sako 100:n piippukiinnitteisen kiikarin ansiosta sinun ei tarvitse kohdistaa kivääriä ampumaradalla kerta toisensa jälkeen, vaan voit vaihtaa piippuja jopa metsästyspäivän aikana. Tämän ansiosta Sako 100 on ihanteellinen valinta niille, jotka asettavat vapauden ja mukautuvuuden etusijalle kaikissa olosuhteissa. Kun ase on kertaalleen kohdistettu, sitä ei tarvitse kohdistaa uudelleen kaliiperia vaihdettaessa.

Korkealuokkaiset materiaalit

Korkealuokkaiset materiaalit vaativiin olosuhteisiin: Kallioisista maastoista sammaleisiin metsiin, kuivilta aroilta upottaville soille – todellinen eränkävijä kohtaa päivän aikana hyvin erilaisia ympäristöjä. Huippuluokkaisen kiväärin tulisi kestää eliniän. Sen vuoksi komponenteille on annettu paras mahdollinen suoja. Cerakote Elite edustaa parasta keraamisen cerakote-pinnoitteen luokkaa. Toisin kuin perinteinen cerakote, Cerakote Elite sopii myös mekanismeihin ja mekaanisiin pintoihin, parantaen niiden kovuutta, kulutuskestävyyttä ja luistoa. Siksi se on paras mahdollinen pinnoite Sako 100:n lukolle ja piipulle, sillä ainoastaan 7-11 mikrometrin paksuinen kerros antaa kiväärisi tärkeimmille komponenteille ja mekanismeille äärimmäisen suojan.

Hienosäädettävä liipaisinmekanismi

Premium-tason liipaisinmekanismi käsivirityksellä ja luotettavalla varmistimella: Sako 100:ssa on helposti säädettävä liipaisin, jonka avulla teet aseesta täydellisen juuri sinulle. Sako 100:n liipaisin on säädettävissä kuusiportaisesti 750-1750g laukaisuvastukselle. Laaja säätövara mahdollistaa juuri oikean vastuksen löytämisen, ja sitä on helppo säätää uudelleen purkamatta asetta. Ihanteellisen liipaisinergonomian löytämiseksi liipaisinta voi myös siirtää eteen- tai taaksepäin 7 mm:n säätövaralla. Tehdasasetuksena liipaisin on säädetty keskikohtaan.

Vaihdettavat tukit kruunaavat kokemuksen

Laadukas pähkinäpuinen tukki on tyylillinen valinta vaativalle metsästäjälle. Schnabelin muotoinen etupää ja takakannan Monte Carlo -poskipakka kunnioittavat hienovaraisesti klassisia eurooppalaisia perinteitä. Käsityönä tehdyt ruusupuiset yksityiskohdat sekä ruutukuviointi etutukissa ja pistooli kahvassa viimeistelevät muotoilun.

Sakon legendaarinen pulttilukko

Sako on tunnettu pitkään laadukkaista lukkorakenteistaan. Sako 100:n lukko ei ole poikkeus: Sako käyttää samaa teknologiaa jolla pinnoitetaan maailman kovimmat työkalut, joita käytetään esimerkiksi öljynporauslautoilla. Prosessissa teräksen pintaan ammutaan atomeita tyhjiössä, jolloin metallin pintaan muodostuu timantin kaltaisia rakenteita. Lopputuloksena on äärimmäisen kestävä ja sileä pinta, jonka kulutuskestävyys on ennennäkemätön. Pinnoitteen mikrostruktuuri on suunniteltu imemään öljyä, mikä maksimoi ruosteeneston ja takaa luotettavan toiminnan säästä ja ympäristöstä riippumatta.

Blogi ja uutiset

Patruunan ja luodin valinnan merkitys

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt