Sako 90

Sako 90

Aivan kuten sinäkin, Sakon maailman kehittyneimmät pulttilukkoiset kiväärit kehittyvät jatkuvasti, jolloin niistä tulee entistäkin sulavatoimisia, kevyempiä ja tarkempia sopiakseen vieläkin paremmin sinun tarpeisiisi. Sako 90 on äärimmäinen kivääriperhe, joka on syntynyt uudelleen voidakseen parantaa sinun metsästyskokemustasi. Luotettavin retkikumppani, joka on kehitetty yhdessä kaltaistesi metsästäjien kanssa.

Sako 90 Quest

Sako 90 Quest

Sako 90 Quest on suunniteltu laajojen erämaiden metsästäjille, jotka etsivät monipuolista, säädettävää ja ergonomista metsästyskivääriä.

Sako 90 Peak

Sako 90 Peak

Sako 90 Peak on yksi markkinoiden kevyimmistä pulttilukkoisista kivääreistä, joka on rakennettu uudistetulle Carbonlight -alustalle.

Sako 90 Adventure

Sako 90 Adventure

Sako 90 Adventure vie käytettävyyden ja käytännöllisyyden uudelle tasolle.

Sako 90 Bavarian

Sako 90 Bavarian

Sako 90 Bavarian jatkaa eleganttien, pähkinäpuutukeilla varustettujen metsästyskiväärien perinnettä.

Sako 90 Hunter

Sako 90 Hunter

Sako 90 Hunter sisältää Sakon maailmankuulut ominaisuudet, mukaan lukien legendaarisen tarkkuuden, pulttilukon pehmeän toiminnan sekä täydellisen tasapainon.

Sako 90 Varmint

Sako 90 Varmint

Sako 90 Varmint on suunniteltu pitkien etäisyyksien ammuntaan ja metsästykseen, joten se tarjoaa parhaan vakauden tarkkoihin osumiin.

Sakon legendaarinen pulttilukko

SAKO 90 lukkorunko on suunniteltu siten, että pulttilukon ja lukkorungon välinen kontaktipinta on mahdollisimman pieni, jotta saavutetaan maailman sulavin toiminta. Jokaisen SAKO 90 -kiväärin pulttilukossa on kolme sulkunokkaa, jotka takaavat luotettavan toiminnan ja patruunoiden syötön. Kiväärien koneisto valmistetaan ammattitaitoisesti siten, että sulkunokat ja lukkorungon sulkuolakkeet toimivat saumattomasti yhteen, ja niiden kontaktipinta on mahdollisimman suuri.

MATERIAALI- JA PINNOITERATKAISUT PARANTAVAT KESTÄVYYTTÄ

SAKO 90 -kiväärien materiaali- ja pinnoitevalinnat parantavat aseen kestävyyttä ja takaavat luotettavan toiminnan, sujuvan käsittelyn ja pitävän otteen missä tahansa olosuhteissa, vuodesta toiseen. Valitsitpa minkä tahansa SAKO 90 -kiväärin, niissä kaikissa on ensiluokkaiset materiaali- ja pinnoiteratkaisut.

Blogi ja uutiset

Patruunan ja luodin valinnan merkitys

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt