Sako S20 Precision

Sako S20 Precision

Sako S20 on ensimmäinen todellinen hybridikivääri, jonka tarkkuusampujat voivat tuntea omakseen. Se on suunniteltu intohimoisille ampujille, jotka haluavat pitää tilanteen hallinnassaan joka hetkellä. Modulaarinen rakenne mukautuu eri ampuma- ja kilpailutilanteisiin, minkä vuoksi S20 on äärimmäisen luotettava pulttilukkoinen kivääri myös tulevaisuudessa.

SUOSITUSHINTA 2,190 €

Saatavissa olevat kaliiperit

243 Win

308 Win

6,5 Creedmoor

30-06 Sprg

7mm Rem Mag

300 Win Mag

Piipun pituus

510 - 620 mm

Laukaisinkoneisto

Single Stage Trigger & Two Stage Trigger

Vaimennin kierre

5/8''x24

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:8 - 1:11

Aseen materiaali

Sinistetty / Cerakote Tungsten

Takuu

2+2 vuotta

Paino

3,7 - 4,3 kg

Lipas

3

5

7

10

Tukin materiaali

Synteettinen

Aseen kokonaispituus

1040 - 1142 mm

Tähtäimen kiinnitys

Sako S20

Tukin väri

Tumma

Monipuoliset tukkivaihtoehdot

S20 taktinen tarkkuuskiväärin tukki yhdistää laajan modulaarisuuden erittäin hyvään ergonomiaan niin, että se soveltuu vaativimpienkin tarkkuusampujien tarpeisiin. Se on luotu erityisesti pitkien etäisyyksien ammuntaan sekä tarkkuusammuntaan. Etutukissa on integroidut M-LOK-paikat tukin molemmilla puolilla sekä alapuolella, joten useiden lisävarusteiden kiinnittäminen on mahdollista. Nopeasti säädettävän poskipakan avulla löydät aina täydellisen tähtäysasennon, ja perälevyn korkeutta ja kulmaa pystyy säätämään rekyylin vähentämiseksi sekä mukavuuden parantamiseksi eri ampuma-asennoissa. Vetopituutta voidaan myös säätää perän säätölevyillä, jotta hallinta, tarkkuus ja mukavuus olisivat aina parhaalla mahdollisella tasolla. Pistoolikahvan karhennettu otepinta auttaa pitämään otteen varmana myös vaikeimmissa olosuhteissa.

Lentokonealumiinista valmistettu rakenne

S20-kiväärin runko on valmistettu lentokonealumiinista mahdollisimman jäykäksi ja kestäväksi, mikä parantaa aseen tarkkuutta. Lisäksi huonoimmatkaan sääolosuhteet eivät vaikuta alumiinirunkoon, minkä ansiosta tarkkuus säilyy myös olosuhteiden vaihdellessa.

Sinistetty tai Cerakote pinnoitus raudoissa

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu piippu on päällystetty Cerakote -pinnoitteella, joka antaa parhaan mahdollisen suojan sääoloja ja mekaanista kulutusta vastaan.

Kylmätaottu piippu takaa tarkkuuden

Kaikissa Sako-kivääreissä – Sako S20 mukaan lukien – on kilpatason vaatimukset täyttävä kylmätaottu piippu. Kylmätaottu piippu tuo mukanaan useita etuja: ne ovat kestäviä, tarkkakäyntisiä ja erittäin mittatarkkoja. Kylmätaonta muuttaa teräksen rakennetta niin, että materiaalin lujuus paranee, mikä pidentää piipun kestoikää. Kylmätaottuja piippuja ei myöskään tarvitse ajaa sisään, vaan ne tarjoavat erinomaista tarkkuutta heti ensimmäisestä laukauksesta lähtien.

S20 lisävarusteet

Erittäin muunneltava Sako S20 on yhtä monipuolinen kuin sinäkin. Laaja varustevalikoima takaa, että voit käyttää S20-kivääriäsi parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa tilanteissa sekä radalla että metsällä.

Blogi ja uutiset

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt

Sako mukana useissa ampumarata- ja kauppiastapahtumissa ympäri Suomen