Sako TRG M10

Sako TRG M10

Äärimmäistä tarkkuutta varten rakennettu Sako TRG M10 tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää harjoitteluvalmiuksiasi edullisemmin kustannuksin. TRG M10:n vaihdettava piippu ja lukko mahdollistavat kaliiperin vaihdon .308 Win -kaliiperiin harjoittelua varten, ja .338 Lapua Mag -kaliiperiin kilpailutilanteissa.

SUOSITUSHINTA 10,850 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

338 Lapua Magnum

Piipun pituus

510 - 690 mm

Laukaisinkoneisto

Two Stage Trigger

Tukin väri

Musta / Coyote Brown

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:10

Laukaisuvastus

Säädettävä

Vaimennin kierre

18x1

Paino

6,1 - 7 kg

Lipas

5

7

Aseen materiaali

Cerakote Field Drab -fosfatoitu

Takuu

2+2 vuotta

Aseen kokonaispituus

1037 - 1217 mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin materiaali

Alumiini

Täysin säädettävä takatukki

Kaikki säädöt voidaan tehdä nopeasti ilman ylimääräisiä työkaluja. Tukin sisällä olevien työkalujen avulla pystyt tekemään kaikki säädöt ja piipun vaihtamisen minuuteissa. Pistoolikahvassa on vaihdettava kämmenosa kolmessa eri koossa; kaikki kolme kuuluvat vakiopakkaukseen. Taitettavan tukin avulla pystyt myös lukitsemaan lukon, jotta se ei pääse liikkumaan kuljetuksessa tai siirtymissä.

Selkeä kaliiperien tunnistus

Eri kaliipereiden komponenttien tunnistamista on helpotettu visuaalisten tai kosketusmerkintöjen avulla. Jokainen kaliiperikohtainen osa (lipas, lukko ja piippu) on helposti tunnistettavissa, jolloin vältetään mahdolliset kokoonpanovirheet.

Symmetriset säätimet käden ulottuvilla

Molemminpuoliset säätimet ovat hyvin ampumakäden ulottuvilla, ja ne ovat riittävän suuret, jotta niitä voi käyttää myös hanskat kädessä.

M-lok kiinnitysjärjestelmä

Etutukki voidaan varustaa M-LOK-yhteensopivilla kiskoilla ja lisävarusteilla tarpeidesi mukaan. Etutukki on saatavana kahdella eri pituudella, lyhyenä tai pitkänä, mikä mahdollistaa painon ja tasapainon optimoinnin eri piipun pituuksien kohdalla.

Säädettävä liipaisin

TRG M10 on varustettu vankalla kaksivaiheisella liipaisimella ja molempikätisillä hallintalaitteilla. Liipaisimen asentoa ja vastusta voi myös säätää mieleisekseen. Vankka ja täysin säädettävä liipaisinyksikkö voidaan irrottaa huoltoa ja säätöä varten.

Blogi ja uutiset

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt

Sako mukana useissa ampumarata- ja kauppiastapahtumissa ympäri Suomen