Sako Quad Synthetic

Sako Quad Synthetic

Sako Quad Synthetic -pienoiskiväärin tukki on ruiskuvalettua, lasikuituvahvisteista polypropyleenia. Pistoolikahva on varustettu symmetrisellä kämmenkyhmyllä, joka antaa hyvän otteen. Tukissa on myös säädettävä vetopituus perälevyn välilevyjen avulla. Sako Quad Synthetic -kiväärin piiput ovat sinistetyt.

SUOSITUSHINTA 1,195 €

Saatavissa olevat kaliiperit

17 Mach 2

22 LR

17 HMR

22 WMR

Piipun pituus

560 mm

Tähtäimen kiinnitys

11mm

Tukin materiaali

Synteettinen

Kätisyys

Oikea

Vetopituus

340 mm

Laukaisinkoneisto

Singe Stage Trigger

Tukin väri

Tumma

Paino

2,6 kg

Rihlan nousu

1:9 - 1:16,5

Laukaisuvastus

1-2kg

Vaimennin kierre

1/2"-20 UNF

Aseen kokonaispituus

1010 mm

Lipas

5

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

2+2 vuotta

Vaihdettavat kaliiperit

Jokainen Sako Quad -kaliiperi on suunniteltu eri tarkoitusta varten. 17 Mach 2 ja 22 LR ovat yleisiä kaliipereita tarkkuusammuntaan ja lyhyen matkan pienriistan metsästykseen; 17 HMR on korkean nopeuden varmint-patruuna, jossa on erinomaiset ballistiset ominaisuudet; ja 22 WMR erinomainen kaliiperi pienriistalle ja pienpetojen metsästykseen.

Värikoodatut osat

Piiput ja lippaat on värikoodattu ja merkattu, jotta niiden yhdistäminen tapahtuu helposti, nopeasti ja luotettavasti.

Piipun vaihto

Piipun vaihto kestää vain muutamia sekunteja: Kierrä kiinnitysruuvia työkalun avulla kolme täyttä kierrosta, avaa pulttilukko ja käännä piippu ylöspäin. Aseta toinen piippu paikoilleen ja vaihda samalla lipas oikeaan kaliiperiin. Tämän ansiosta Sako Quad on äärimmäisen monipuolinen. Jokaisessa vaihtopiipussa on oma sarjanumeronsa.

Taattua Sako-laatua

Kaikki Sako Quad -kiväärit on valmistettu samoilla standardeilla kuin keskisytytteiset Sako-kiväärit. Kivääreissä on sama tuntuma, ergonomia ja laatu kaliiperista riippumatta. Sako tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia aseita niin pienissä kuin suurissakin kaliipereissa.

Synteettinen tukki

Helppohoitoinen synteettinen tukki kestää kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Aseen vetopituutta voidaan säätää perän välilevyjen avulla.

Blogi ja uutiset

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt

Sako mukana useissa ampumarata- ja kauppiastapahtumissa ympäri Suomen