Sako 90 Peak

Sako 90 Peak

Sako 90 Peak on yksi markkinoiden kevyimmistä pulttilukkoisista kivääreistä, joka on rakennettu uudistetulle Carbonlight -alustalle. Se on suunniteltu todellisille seikkailijoille, jotka etsivät täydellistä työkalua kaikkien aikojen metsästysretkelle erämaassa. Tässä huippukevyessä metsästyskiväärissä on karhennettu hiilikuitutukki, oikeakätinen kämmentuki ja poskituki. Pienissä kaliipereissa (S-action) vain 2,6 kg painava Sako 90 Peak on poikkeuksellisen miellyttävä kantaa pitkilläkin vaelluksilla. Se on saatavilla myös vasenkätisenä ja eri kaliiperikoossa, mukaan lukien M-action. SAKO 90 Peak on yksinkertaisesti täydellinen kivääri vuoristojahtiin.

SUOSITUSHINTA 3,900 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

510 - 620 mm

Laukaisinkoneisto

Sako 90 / Singe Set Trigger

Vaimennin kierre

15x1

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:8 - 1:14

Aseen materiaali

Ruostumaton

Takuu

2+2 vuotta

Paino

2,6- 3,2 kg

Lipas

4

5

Tukin materiaali

Hiilikuitu

Aseen kokonaispituus

1020 - 1157 mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin väri

Harmaa

Hiilikuitutukki on äärimmäisen kevyt

Uskomattoman tukeva, luja ja kevyt 3D-punottu hiilikuitutukki on myös erittäin hiljainen rekyylinhallinnan ja toistettavan äärimmäisen tarkkuuden takaamiseksi.

Säädettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä.

Materiaali- ja pinnoiteratkaisut parantavat kestävyyttä

Pitkillä metsästysretkillä vuoristossa sää vaihtelee usein huonon ja kamalan välillä. Sen vuoksi on tärkeää, että voit luottaa kivääriisi kun pääset vihdoin ampumatilanteeseen. Sako 90 Peak on huolellisesti varusteltu kestävyyttä parantavilla ratkaisuilla. Laukaisukoneisto on valmistettu helppohoitoisesta ruostumattomasta teräksestä ja jopa tukin näkyvät hiilikuituosat on UV-suojattu.

Karhennettu pinta takaa pysyvän otteen kaikissa olosuhteissa

Paljas hiilikuitu on liukasta, mikä ei ole ihanteellista märissä olosuhteissa. Sako 90 Peakin tukki on kauttaaltaan karhennuspinnoitettu, jotta ote on pitävä kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Miellyttävä ampumiskokemus huolellisesti suunnitellun ergonomian ja suujarrun ansiosta

Peak-tukin pelkistetty muotoilu tarjoaa miellyttävän ampuma-asennon, jossa käsi asettuu luonnolliseen asentoon pistoolikahvalle ja korotettu poskipakka asettaa silmän oikealle tasolle tähdättäessä. Vaikka kivääri on äärimmäisen kevyt, myös suurilla kaliipereilla ammuttaessa rekyyli on siedettävä. Kiitos siitä kuuluu RTM-hiilikuidun ja suujarrun rekyyliä vaimentaville ominaisuuksille.

Blogi ja uutiset

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt

Sako mukana useissa ampumarata- ja kauppiastapahtumissa ympäri Suomen