Sako Quad Hunter Pro

Sako Quad Hunter Pro

Quad Hunter Pro on pienoiskivääri, joka on oikean metsästyskiväärin tuntuinen ja näköinen. Pidempi tukki on valikoitua pähkinäpuuta ja sen malli muistuttaa Sako 85 -aseita Monte Carlo -poskituella ja ergonomisella pistoolikahvalla. Piippu on Sakon perinteiden mukaisesti vapaasti värähtelevä.

SUOSITUSHINTA 1,589 €

Saatavissa olevat kaliiperit

17 Mach 2

22 LR

17 HMR

22 WMR

Piipun pituus

560 mm

Tähtäimen kiinnitys

11mm

Tukin materiaali

Pähkinäpuu

Kätisyys

Oikea

Vetopituus

350 mm

Laukaisinkoneisto

Singe Stage Trigger

Tukin väri

Ruskea

Paino

2,8 kg

Rihlan nousu

1:9 - 1:16,5

Laukaisuvastus

1-2kg

Vaimennin kierre

1/2"-20 UNF

Aseen kokonaispituus

1025 mm

Lipas

5

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

2+2 vuotta

Vaihdettavat kaliiperit

Jokainen Sako Quad -kaliiperi on suunniteltu eri tarkoitusta varten. 17 Mach 2 ja 22 LR ovat yleisiä kaliipereita tarkkuusammuntaan ja lyhyen matkan pienriistan metsästykseen; 17 HMR on korkean nopeuden varmint-patruuna, jossa on erinomaiset ballistiset ominaisuudet; ja 22 WMR erinomainen kaliiperi pienriistalle ja pienpetojen metsästykseen.

Värikoodatut osat

Piiput ja lippaat on värikoodattu ja merkattu, jotta niiden yhdistäminen tapahtuu helposti, nopeasti ja luotettavasti.

Piipun vaihto

Piipun vaihto kestää vain muutamia sekunteja: Kierrä kiinnitysruuvia työkalun avulla kolme täyttä kierrosta, avaa pulttilukko ja käännä piippu ylöspäin. Aseta toinen piippu paikoilleen ja vaihda samalla lipas oikeaan kaliiperiin. Tämän ansiosta Sako Quad on äärimmäisen monipuolinen. Jokaisessa vaihtopiipussa on oma sarjanumeronsa.

Taattua Sako-laatua

Kaikki Sako Quad -kiväärit on valmistettu samoilla standardeilla kuin keskisytytteiset Sako-kiväärit. Kivääreissä on sama tuntuma, ergonomia ja laatu kaliiperista riippumatta. Sako tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia aseita niin pienissä kuin suurissakin kaliipereissa.

Erinomainen ergonomia

Laadukkaan pähkinäpuutukin Monte Carlo -tyyppinen poskipakka takaa erinomaisen ampuma-asennon tuelta ammuttaessa. Aseen vetopituutta voidaan säätää perän välilevyjen avulla.

Blogi ja uutiset

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt

Sako mukana useissa ampumarata- ja kauppiastapahtumissa ympäri Suomen