Sako 100

Sako 100

Sako 100 on satavuotisen Sako-kiväärikehityksen huipentuma - parhainta, mitä meillä on tarjota. Todellinen premium-metsästyskivääri, jonka ominaisuudet täyttävät intohimoisten metsästäjien ja ulkoilmaihmisten tarpeet. Vaihdettava kaliiperi, vankka kokometallirakenne ja laadukas säädettävä liipaisinmekanismi edistyksellisillä turvatoiminnoilla tekevät kivääristä sopivan eri riistalajeille, vuodenajoille ja metsästystilanteisiin lähellä ja kaukana. Tiivistettynä, Sako 100 on täydellinen kivääri eränkävijöille.

Sako 100 Explorer Wood

Sako 100 Explorer Wood

Sako 100 on satavuotisen Sako-kiväärikehityksen huipentuma - parhainta, mitä Sakolla on tarjota.

Sako 100 Explorer Carbon

Sako 100 Explorer Carbon

Satavuotisen Sako-kiväärikehityksen huipentuma - parhainta, mitä Sakolla on tarjota. Moderni hiilikuituinen metsästyskivääri

Vaihtokaliiperinen kivääri matkustavalle metsästäjälle

Sako 100 on valmiina tositoimiin heti kun otat sen pakkauksesta. Paljon matkustava metsästäjä saa siitä luotettavan kumppanin, jonka tarkkuus on omaa luokkaansa.
Sako 100:n piippukiinnitteisen kiikarin ansiosta sinun ei tarvitse kohidstaa kivääriä ampumaradalla kerta toisensa jälkeen, vaan voit vaihtaa piippuja jopa metsästyspäivän aikana. Tämän ansiosta Sako 100 on ihanteellinen valinta niille, jotka asettavat vapauden ja mukautuvuuden etusijalle kaikissa olosuhteissa. Kun ase on kertaalleen kohdistettu, sitä ei tarvitse kohdistaa uudelleen kaliiperia vaihdettaessa.

Sakon legendaarinen pulttilukko

Sako on tunnettu pitkään laadukkaista lukkorakenteistaan. Sako 100:n lukko ei ole poikkeus: Sako käyttää samaa teknologiaa jolla pinnoitetaan maailman kovimmat työkalut, joita käytetään esimerkiksi öljynporauslautoilla. Prosessissa teräksen pintaan ammutaan atomeita tyhjiössä, jolloin metallin pintaan muodostuu timantin kaltaisia rakenteita. Lopputuloksena on äärimmäisen kestävä ja sileä pinta, jonka kulutuskestävyys on ennennäkemätön. Pinnoitteen mikrostruktuuri on suunniteltu imemään öljyä, mikä maksimoi ruosteeneston ja takaa luotettavan toiminnan säästä ja ympäristöstä riippumatta.

Blogi ja uutiset

Patruunan ja luodin valinnan merkitys

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt