Patruunat

Patruunat

Patruuna ei ole koskaan vain pelkkä patruuna. Se on olennainen osa jokaista metsästystä, jokaisen laukauksen mahdollistaja. Oikean patruunan valinta riistalle, kaliiperille ja ampumamatkalle tuottaa onnistuneen riistalaukauksen ja eettisen kaadon. Kun valitset patruunan, et valitse vain luotia ja hylsyä, vaan valitset luotettavuuden, tarkkuuden ja halutun vaikutuksen. Jokainen metsästäjä tietää, että onnistunut metsästys ei ole pelkästään taitoa ja onnea, vaan myös oikeita valintoja metsästystarvikkeissa. Siksi oikean patruunan valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka metsästäjä voi tehdä. Se on investointi metsästyksen onnistumiseen.

Sakon perinteikäs tarina ammattitaidosta sekä jatkuvasta täydellisyyden tavoittelusta on ladattu jokaiseen valmistamaamme patruunaan jo vuodesta 1929 alkaen. Sakon maine nojaa vahvasti työntekijöiden ammattitaidon kunnioittamiseen sekä uusimpien valmistusmenetelmien ja teknologian hyödyntämiseen. Juuri oikea patruuna tekee kivääristäsi tehokkaamman työkalun.

Patruunan valinnalla on merkitystä

Oikean patruunan löytäminen omaan aseeseen sopivaksi on tärkeää. Erityisesti vanhemmat kiväärit ja luodikot voivat tuottaa suuria hajontakuvioita jos käytetään huonolaatuista tai väärällä latauksella optimoitua patruunaa. Sako patruunoissa käytetään vain tarkoin valittuja, parhaita komponentteja, jotta hyvin käyvän patruunan löytäminen olisi nopeaa ja toistettavien pienten kasojen ampuminen helpompaa kuin koskaan.

Blogi ja uutiset

Patruunan ja luodin valinnan merkitys

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt