Sako S20

Sako S20

Sako S20 on ensimmäinen oikea hybridikivääri, joka soveltuu sekä metsästäjille että urheiluampujille. Ase on suunniteltu aktiivisille harrastajille, jotka haluavat hallita kaikki ampumistilanteet. Modulaarinen rakenne mukautuu erilaisiin tarpeisiin, minkä vuoksi Sako S20 on täydellinen ja aikaa kestävä pulttilukkokivääri pitkälle tulevaisuuteen.

Sako S20 Hunter

Sako S20 Hunter

Sako S20 on todellinen hybridikivääri, jonka metsästäjät voivat tuntea omakseen.

Sako S20 Precision

Sako S20 Precision

Sako S20 on todellinen hybridikivääri, jonka tarkkuusampujat voivat tuntea omakseen.

Lentokonealumiinista valmistettu rakenne 

S20-kiväärin runko on valmistettu lentokonealumiinista mahdollisimman jäykäksi ja kestäväksi, mikä parantaa aseen tarkkuutta. Lisäksi huonoimmatkaan sääolosuhteet eivät vaikuta alumiinirunkoon, minkä ansiosta tarkkuus säilyy myös olosuhteiden vaihdellessa.

Kylmätaottu piippu takaa tarkkuuden

Kaikissa Sako-kivääreissä – Sako S20 mukaan lukien – on kilpatason vaatimukset täyttävä kylmätaottu piippu. Kylmätaottu piippu tuo mukanaan useita etuja: ne ovat kestäviä, tarkkakäyntisiä ja erittäin mittatarkkoja. Kylmätaonta muuttaa teräksen rakennetta niin, että materiaalin lujuus paranee, mikä pidentää piipun kestoikää. Kylmätaottuja piippuja ei myöskään tarvitse ajaa sisään, vaan ne tarjoavat erinomaista tarkkuutta heti ensimmäisestä laukauksesta lähtien.

Blogi ja uutiset

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt

Sako mukana useissa ampumarata- ja kauppiastapahtumissa ympäri Suomen