Pienoiskiväärit

Pienoiskiväärit

Kaikki Sako Quad vaihtopiippuiset pienoiskiväärit on valmistettu samalla tarkkuudella ja tinkimättömyydellä, kuin Sakon keskisytytteiset kiväärit. Sako Quad -kivääreissä on sama tuntuma, ergonomia sekä laatu kuin suuremman kaliiperin kivääreissä. Reunasytytteinen kivääri toimii erittäin hyvin niin pienriistan metsästyksessä kuin edullisen ampumaharjoittelun mahdollistavana kiväärinä.

Sako Quad Synthetic

Sako Quad Synthetic

Sako Quad Synthetic -pienoiskiväärin tukki on ruiskuvalettua, lasikuituvahvisteista polypropyleenia.

Sako Quad Heavy Barrel

Sako Quad Heavy Barrel

Sako Quad Heavy Barrel -kivääri on varustettu raskaammalla piippuprofiililla, mikä tuo piipulle lisää jäykkyyttä ja parantaa aseen käyntiä.

Sako Quad Hunter Pro

Sako Quad Hunter Pro

Quad Hunter Pro on pienoiskivääri, joka on oikean metsästyskiväärin tuntuinen ja näköinen.

Sako Quad Varmint

Sako Quad Varmint

Sako Quad Varmint on raskaspiippuinen versio puutukkisesta Quad-pienoiskivääristä.

Miten Sako Quad eroaa muista pienoiskivääreistä? Sen ainutlaatuinen vaihtopiippuominaisuus tekee Quadista monikäyttöisen työkalun niin metsälle kuin radalle. Piipun vaihto vie vain muutaman sekunnin: Aseta työkalu, käännä sitä kolme täyttä kierrosta, ja kallista piippua ylöspäin samalla, kun vedät lukon ulos. Aseta toinen piippu paikoilleen ja halutessa vaihda kaliiperia. Tämä ominaisuus tekee Sako Quadista äärimmäisen monipuolisen kiväärin. Sako Quad ei ole tavallinen pienoiskivääri, se on pienikaliiperinen metsästys- ja harjoitusase joka toimii omana asejärjestelmänään, useilla valittavilla piippu- ja tukkivaihtoehdoilla.

Blogi ja uutiset

Patruunan ja luodin valinnan merkitys

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt