Sako 90 Varmint

Sako 90 Varmint

Sako 90 Varmint on suunniteltu pitkien etäisyyksien ammuntaan ja metsästykseen, joten se tarjoaa parhaan vakauden tarkkoihin osumiin. Raskas, vapaasti kelluva ruostumattomasta teräksestä valmistettu piippu takaa tarkat osumat laukaus toisensa jälkeen. Uurrettu piippu antaa aseelle omintakeisen ulkonäön samalla kun se jäähdyttää piipun tehokkaammin. Tukeva ja jäykkä koivulaminaattitukki korotetulla Monte Carlo -poskipakalla ja leveällä etutukilla mahdollistavat täydellisen ampuma-asennon suurentavien kiikaritähtäimien kanssa. Sako 90 Varmint on kaikin tavoin täydellinen varmint-kivääri omistautuneille metsästäjille.

SUOSITUSHINTA 2,450 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

510 - 600 mm

Laukaisinkoneisto

Sako 90 / Singe Set Trigger

Vaimennin kierre

18x1

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:8 - 1:14

Aseen materiaali

Ruostumaton

Takuu

2+2 vuotta

Paino

3,7 - 4 kg

Lipas

5

Tukin materiaali

Laminaatti

Aseen kokonaispituus

995 - 1110

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin väri

Ruskea

Tukeva koivulaminaattitukki on suunniteltu pienpetojahtiin

SAKO 90 Varmintin takatukissa on korotettu poskipakka, jonka ansiosta silmä asettuu oikealle tasolle kiikaritähtäimen kanssa. Leveämpi etutukki ja pystympi pistoolikahva takaavat ihanteellisen ergonomian makuulta ja tuelta ammuttaessa.

Raskas, uurrettu piippu säilyttää osumatarkkuuden

Kylmätaotut CHF-piiput takaavat äärimmäisen ja luotettavan tarkkuuden ensimmäisestä laukauksesta lähtien. Kaikissa Sako 90-kivääreissä on match-grade -luokan kylmätaotut piiput. Sako 90 Varmint on varustettu raskaalla ja uurretulla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla piipulla, joka on saatavilla myös vaimenninkierteellä.

Monipuoliset mahdollisuudet optiikalle

Sako 90 Varmint on varustettu Picatinny -lukkokehyksellä kiikaritähtäimen helppoa ja tukevaa kiinnitystä varten.

Sakon legendaarinen pulttilukko

Markkinoiden luotettavin, testatuin ja toimivin pulttilukko takaa parhaan turvallisuuden ja patruunoiden luotettavan syötön.

Säädettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä. Sako 90 Varmint on saatavilla myös etuvedottomalla ja herkistinkoneistolla varustetulla laukaisukoneistolla.

Blogi ja uutiset

Patruunan ja luodin valinnan merkitys

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

SAKO 90 – Uudelleensyntynyt